fredag 25 mars 2011

Makrame



Förra ägaren gjorde ett stort fint parti kabelmakrame som suttit som räcke ner till källaren. I somras bestämde vi att byta ut den mot något annat och idag tog jag bort den. Det kändes tomt men också lite skönt.

lördag 19 mars 2011

ljus och värmeterapi



Vi satte oss i glashuset och gick ut ett par timmar senare...

fredag 18 mars 2011

Växthus..



Enligt mig är ett växthus den finaste byggnaden som kan uppföras. Det spelar nästan ingen roll om hur det ser ut, det är husets syfte som gör det fint och vackert. Men sen finns det såklart vissa hus som sticker ut hakan ordentligt, till exempel detta från Vansta trädgård.

torsdag 17 mars 2011

Sol sol


Nu blickar vi alla stadigt framåt mot sol, lek och gröna golv.


torsdag 10 mars 2011

Tokerier



Veckorna går och jag blir bara större, numera är det jag och Kerstin som hänger ihop på dagarna. Det blev kaos på jobbet precis som att graviditeten upptäcktes igår, suck.
För info:
Hundar 65 dagar
Människor 280 dagar
Ursäkta kände bara att jag ville skriva av mig lite.

onsdag 9 mars 2011

Tips på loppis runt Stockholm



Här är en del av skörden från den bästa av de bästa utflykterna som gjordes med Fröna 2009. Till helgen skall jag till Stockholm och tänkte gå på loppis, jag har några förslag men undrar så klart om någon har något tips. Hör gärna av dig om du har en favorit att dela med dig av, Tack tack tack!
Förutom loppis så skall jag och några frön till Rum & Trädgård, härligt!

torsdag 3 mars 2011

Nu inspirerad av Peter Korn


Gladiolus longicollis
Bilden är lånad från Peter Korns trädgård

Igår kväll var jag med Kolonidagar, Litet Hus och Solrum på Peter Korns föreläsning på Kållereds bibliotek. Underbart! Det är något visst med människor som kan vänta sju år på att ett frö skall gro. Längtar efter ett besök i hans trädgård i sommar.