torsdag 27 januari 2011

laddar med loppis loppis...

När det kliar i fingrarna som mest efter vår tröstar jag mig med att köpa fina saker till stugan. Idag hittade jag två fina dukar, en till växthuset och en till soffbordet. Förra veckan hittade jag en fin fin stor duk till trädgårdsbordet så nu är borden rustade!

torsdag 13 januari 2011

Tänk om...







min koloni såg ut så här.

torsdag 6 januari 2011

2010 i bilder











Inspirerad av Kolonidagar har jag försökt visa lite vad mitt år bestått av. När jag tittar tillbaka på bilderna av stugan och trädgården förstår jag inte hur vi orkade. Röran var konstant från maj till höst men kärleken till stugan måste vara blind.

Bästa: Kerstin flyttade in och snart kom det upp staket runt tomten.
Jobbigaste: Huset bytte panel
Finaste: God mat i solen och utflykter
Godaste: Trots total röra i trädgården blev skörden av det mesta mer än vanligt


Vinter


Snön är fin men jag längtar efter små rara lökar och fina stunder i solen. Fåglarna har det inte lätt nu passande nog fick jag en fågelmatare i födelsedagspresent. Nu väntar jag bara på att min bil ska puttas loss från parkeringen så att jag kan åka upp och sätta upp den i päronträdet.


måndag 3 januari 2011

Nytt år äntligen





Nu hemkommen från landet där de klipper hibiskushäckarna med häcksax. Det var fint där men alltid skönt att komma hem, nu är jag laddad för att möta våren med allt det innebär. Jag hoppas att det inte dröjer för länge.